Průběh soutěže Šikovné ruce pro hospic 2017

Průběh soutěže Šikovné ruce pro hospic 2017

Vážení přátelé,

dvanáctý ročník soutěže "Šikovné ruce a otevřená srdce pro hospic 2017 aneb Lidé lidem" je již  v proudu. Přinášíme Vám další informace, jak soutěž probíhá. Co myslíte, podaří se opět uskutečnit výstavu? Každý den vyhlížíme listonošku, zda přinese opět nějaký balíček nebo zda nás někdo se svým výrobkem navštíví. Čtěte dál. Děkujeme za účast všem soutěžícím a držíme palce pro vaše vyhodnocení!!! Velmi všem děkujeme!

PROJEKT PODPOŘIL KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ

                            

                                            

Vážení přátelé,

 Říjen

jdeme do finále! V pondělí 2.10. od 13 do 17 hodin proběhlo odborné vyhodnocení soutěže porotou ve složení: červenokostelecká malířka Marie Jirmanová, Ivana Mědílková – Inspirace Červený Kostelec, výtvarnice Miroslava Hašková ze Slatiny nad Úpou a pracovnice Oblastní charity Červený Kostelec.

Shodli jsme se na tom, že všichni soutěžící by určitě zasloužili ocenění. Letos dáme možnost vyhodnocení výrobků také i všem účastníkům vernisáže, kteří mohou svůj hlas dát jakémukoliv výrobku – tedy jednomu číslu výrobce. Každý účastník vernisáže obdrží jeden lístek, kam toto jedno číslo napíše.a lístek vhodí do krabice. Výrobek, který obdrží nejvíce hlasů, získá Cenu publika.

Nyní už zbývá jen pozvání na vernisáž  a na výstavu.

VÝSTAVA: 

Červený Kostelec, nám. T. G. Masaryka 120, ve dnech 7. až 13. října 2017

vždy od 9 do 17 hod. V dalších dnech bude prodej pokračovat ve střediscích Oblastní charity v Červeném Kostelci a to až do konce listopadu.

VERNISÁŽ

Slavnostní vernisáž bude 6. října v 17 hodin, kde budou vyhlášeni vítězi soutěže. Součástí bude vystoupení Lidové muziky Šmikuranda z České Skalice (Barunka), která předvede lidové písničky z Podorlicka a z Východních Čech.

Jak jsme Vás již informovali, tak se rámci projektu uskuteční v úterý 17. října 2017 od 19 hodin. v Divadle J. K. Tyla v Červeném Kostelci též koncert Ondřeje Havelky a jeho Melody Makers.

Ještě jednou Vám děkujeme a těšíme se na setkání s Vámi.

Září

 K 11.9. 2017 jsme obdrželi 255 výrobků od 47 výrobců. Seznam výrobců a výrobků si můžete přečíst v následující tabulce. Rádi Vás také upozorňujeme na prodloužení termínu uzávěrky příjmu výrobků do soutěže a to do konce měsíce září!

 

SEZNAM ÚČATNÍKŮ SOUTĚŽE A JEJICH VÝROBKY           

 Účastníci soutěže ŠR 2017 k 3_10_2017.pdf       

Podívejte se na některé záběry z předávání výrobků. Jsme moc potěšeni, když nás někdo s výrobky také navštíví. Někteří přijíždíte také i zdaleka. Děkujeme Vám za Váš čas, lásku se kterou výrobky připravujete a prostředky, které na výrobu věnujete. Jsme Vám velmi vděční.

 Záběry z předávání výrobků:    

Klub aktivních seniorů KLAS - František a Věra Kubátovi   

Paní Eva Dvořáková s manželem, Chotěboř

Pan Miroslav Mewald a paní Věra Šromová,Vrchlabí

První výrobky do soutěže jsou na světě!

Vážení přátelé, máme pro vás úžasnou zprávu! Již jsme obdrželi první výrobky a tak vám je chceme představit. K 9.8. 2017 jsme obdrželi 599 výrobků od 18 dárců.  Jako v loňském roce, tak i letos zveřejníme na těchto stránkách všechny účastníky naší soutěže. Moc děkujeme a věříme, že se opět výstavní síň naplní krásnými výrobky vytvořenými srdcem. 

 Červen

Finanční podpora Královéhradeckého kraje

Vážení přátelé, rádi Vás chceme informovat, že náš projekt podpořil opět  Královéhradecký kraj soutěž "Šikovné ruce a otevřená srdce pro hospic 2017 aneb lidé lidem" z dotačního programu Podpora a rozvoj profesionálních i neprofesionálních kulturních aktivit, do kterého spadá i tato soutěž. Děkujeme a velmi si toho vážíme!

                                                 

Březen

Srdečně si Vás dovolujeme pozvat do soutěže o nejnápaditější vlastnoruční výrobek!

„ Šikovné ruce a otevřená srdce pro hospic 2017 aneb lidé lidem“

 

 

 

 

 

 

 Dovolujeme si oznámit, že letos proběhne již dvanáctý ročník tradiční soutěže „ Šikovné ruce a otevřená srdce pro hospic 2017 aneb lidé lidem“ o nejnápaditější vlastnoruční výrobek pro Hospic Anežky České v Červeném Kostelci. Cílem je podpořit tvořivost dětí, mládeže a dospělých, podnítit k dobročinnosti – pomoci péči o těžce nemocné, seznámit veřejnost s jejich potřebami a uspořádat prodejní výstavu a kulturní akci, které obohatí život v regionu. Výtěžek ze všech aktivit tohoto projektu pomůže zajistit vybavení potřebné pro hospicovou péči. Tentokrát šetříme na nový sanitní vůz. 

 Soutěže se zúčastňuje zhruba 250 dárců (jednotlivců i skupin), výstavní síň je přehlídkou více než 3500 výrobků.

 

 

 

 

 

 

 

 Bude se soutěžit v 5 soutěžních kategorií:

 

 1. kategorie oděvy a oděvní doplňky

 2. kategorie umělecká díla a bytové doplňky

 3. kategorie dětské výrobky do 14 let

 4. kategorie výrobky mládeže od 15 do 20 let

 5. kategorie ostatní výrobky

 Porota vyhlašuje též tzv. miláčka poroty

 

 

 

 

 

 

 Novinka!

Letos, jako novinka, proběhne i volba miláčka publika, každý návštěvník výstavy může dát svůj hlas jednomu výrobku. Výrobek, který získá hlasů nejvíce, bude oceněn po ukončení výstavy ve výstavní síni.

 

 Jak projekt pomohl v loňském roce

 

Loni jsme z uspořádané výstavy získali zhruba 82 tisíc Kč, které letos použijeme na pořízení nového lůžkového výtahu pro Hospic Anežky České.

   

 

 

 

 

 

Uzávěrka

 

V případě zájmu a chuti něco pěkného vytvořit, prosíme, abyste až do uzávěrky 22. září 2017 zasílali poštou či osobně vaše dárky, označené štítkem se jménem a příjmením, bydlištěm včetně PSČ, nejlépe i s telefonním spojením a e-mailovou adresou, kategorií a cenou.

  

 

 

 

 

 

 

Kam výrobky předat?

 Vše prosím doručte na adresu: Oblastní charita Červený Kostelec, ul. Manželů Burdychových 245, PSČ 549 41 Červený Kostelec.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slavnostní vernisáž se bude konat 6. října 2017 v obřadní síni Městského úřadu v Červeném Kostelci, následně bude od 7. do 13. října 2017 probíhat prodejní výstava všech obdržených darů ve výstavní síni Městského úřadu v Červeném Kostelci. Poté se vždy pokračuje v prodeji ve střediscích naší Oblastní charity až do 30. listopadu.

  

 

 

 

 

 

 

  

Pozvání na koncert

 Na závěr celé akce Vás zveme na divadelní představení v podání Ondřeje Havelky a jeho Melody Makers, které se uskuteční v rámci projektu  v úterý 17. října 2017 od 19 hodin v Divadle  J. K. Tyla v Červeném Kostelci. Předprodej zde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktní osoba:

Eva Wagenknechtová, tel.: 491 610 330, e-mail: wagenknechtova@hospic.cz

     

 

Facebookový rozcestník

 

Nebo přímo bankovním převodem

Číslo účtu:

8282670227/0100

Variabilní symbol pro podporu lůžkového hospice:

5001

Variabilní symbol pro podporu mobilního hospice:

2500

Prohlédněte si dokumentární film o našem Mobilním hospici

Podpořte prosím Hospic dárcovskou DMS

Oblastní charita Červený Kostelec - netfirmy.czCharita, charitativní organizace - netfirmy.cz

Kalendář

   
«  
  »
PoÚtStČtSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031